Dunavarsány szívében a Pontyozó Horgásztó 2018.áprilisában 24 órás nyitvatartással megnyitotta kapuit a horgászni és kikapcsolódni vágyók részére!

Az 51. számú főútról letérve csupán 10 perces autóútra Dunavarsány szívében, közel 8 hektáros idilli környezetben várjuk kedves vendégeinket.

A vízterület, több mint 3,5 hektár, melyen 40 horgász zavartalul és kényelmesen tud horgászni.

A Horgásztó nyári időszakban 24 órás nyitvatartással, valamint hozzá tartozó Non-stop működő büfével várja vendégeit.

Rendszeres telepítéssel biztosítjuk a megfelelő halálományt melyet az átlagos 1,9 - 4,5 méter vízmélységhez viszonyítunk.

A nagyobb családosok, baráti társaságok részére " Családi horgászhelyet " biztosítunk, melynek mérete az átlagos állások 3 szorosa, valamint gyönyörű zöld terület övezi. Azon családtagok akik nem horgásznak, szabadon élvezhetik a parkosított területet, mely lehetőséget biztosít tollasozásra, labdajátékra, napozásra, vagy éppen egy zavartalan könyvolvasásra megbújva a fákkal ölelt árnyékos területen.

Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség a kijelölt területen , melyhez igény szerint tüzifát is biztosítunk térítés ellenében.
kutyabarát hely

A terület adottsága lehetőséget biztosít sátorozásra is, így akár több napon keresztül is élvezheti tavunk nyújtotta élményeit.

A Horgásztó állatbarát hely, így kedvenceddel együtt pihenhettek és élvezhetitek a természet adtalehetőségeket.

Természetesen a kedvencekre is vonatkoznak szabályok, éppen úgy, mint a kedves vendégekre, így kérünk,hogy az alábbi szabályokat tartsd be, mint felelős Gazda:

- Vízben fürdeni a kutyának is tilos, tehát ne dobj be semmilyen tárgyat/ játékot a kutyának a vízbe.
- Gondoskodj arról,hogy a kutya a többi horgászt ne zavarja.
- A házi állat ürülékét a gazdának kötelező összeszedni és kidobni az erre kijelölt helyre


Non-stop működő Boltunkban a horgászathoz szükséges alábbi kellékek, valamint termékek megvásárolhatók:

  • Etető, Pufik, Giliszta, Csonti
  • Szerelék, Horog, Úszó , Damil
  • Merevítő szák
  • Pontymatrac
  • Zsebpeca, Kapásjelzők

Célunk,hogy a hozzánk ellátogató horgászok és családtagjaik zavartalan pihenésben részesüljenek és pozitív élményekkel legyenek a vendégünk legközelebb is !
Naplemente